Мият централната част на Стара Загора през нощта по график 14-18 май

От община Стара Загора разпространиха график за миене на улиците в Града на липите – за периода 14 – 18 май. Графикът касае миенето на улиците в разширен център.

 

От община Стара Загора разпространиха график за миене на улиците в Града на липите – за периода 14 – 18 май. Графикът касае миенето на улиците в разширен център, в квадрата между отсечките, бул. Ц. С. Велики, ген. Гурко, бул. Хр. Ботев и Славянски.

Според ресорния зам. кмет на Община Стара Загора Йордан Николов, миенето на улиците в областния град се извършва още от зимата, като част от превенцията в борбата с фините прахови частици.

 

При графика, разпространен от пресцентъра на общинска администрация Стара Загора, касаещ дните – 14-18 май, миенете на улиците ще се извършва през нощта, в часовия пояс от 22.00 до 06.00 часа, поради високите дневни температури. Според зам. кмета Йордан Николов, е сключен анекс към  договора с фирмата за почистване на Стара Загора Грийн партнърс, който касае целогодишното миене на улици в областния град.

 

Всички заинтересовани старозагорци могат да се информират за графика за миене на централната градска част, който е качен на сайта на община Стара Загора.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>