Венелина Попова – кореспондент на БНР: Аз не обвинявам, аз питам

Колегата кореспондент на БНР Венелина Попова свика пресконференция днес, на която изложи информация по повод нейно журналистическо разследване на тема –  реконструкцията на парк „М. М. Кусев“ в Стара Загора.

Аз не обвинявам, аз питам – заяви Венелина Попова, защото в този случай от едната страна е законността, от друга – качеството на изпълнение. 

На пресконференция в БТА днес, Венелина Попова – кореспондент на програма „Хоризонт“ на БНР заяви, че в поискан право на отговор по темата за Аязмото на твърдения на арх. Веселин Беров, арх. Петър Киряков е направил прецедент, влезнал манипулативно в спор, заявявайки в ефир, че кореспондентът на БНР лъже, а арх. Беров само е потвърждавал казаното от Венелина Попова.

 

Журналистът Венелина Попова отправи апел към кмета на Стара Загора да се разграничи от изказването на „неговия пълномощник“ – арх. Петър Киряков по обвинението в лъжа.

 

От редакцията на БНР все още няма становище по казуса – заяви Венелина Попова. Тя бе категорична, че въпросите остават.

 

Според нея Аязмото, създаден от Митрополит Методий Кусев, може да се смята за първия екологичен проект на Балканите.

За автора
-

1 коментар

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Алекси Кусев
    Reply

    Нищо по темата ли не Ви направи впечатление? Мнение нямате ли?