Кметът на Стара Загора Живко Тодоров с наградата „Ангел на благодарността“

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров получи наградата „Ангел на благодарността“ от фондация „Искам бебе“.

„Най-смислено похарчените средства са за това да се роди живот“, каза той след като получи наградата на специална церемония, проведена в Народното събрание. Тодоров отправи поздрав към всички, които са станали родители, благодарение на помощта на фондация „Искам бебе“. „Пожелавам успех на фондацията, на целия екип и нека да продължат да се случват хубави неща“, каза още Тодоров.

От „Искам бебе“ съобщиха, че наградата се връчва за огромната му съпричастност към каузата „Искам бебе – за повече деца на България“ и дългогодишнот оползотворно партньорство между Община Стара Загора и екипа на фондацията.

Миналата година кметът Живко Тодоров получи сертификат за особен принос за съхраняването на българското ДНК, за участието си в най-мащабното Свето кръщение на новородени деца в съвременната история на България, което се проведе в Стара Загора в рамките на кампанията в подкрепа на раждаемостта “Направи го за България”.

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров с наградата „Ангел на благодарността“

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>