Премиера на „Бой със звяра“ на малките Бага Тур-и и в телевизия Загора

След премиерата на късометражния игрален филм „Бой със звяра“  на най-младия режисьор в България – 10-годишната старозагорка Рая Гънчева, премиера бе направена и в ТВ Загора – от Рай, Мия и Борис.

 

В съботния 10 март се състоя премиерата на късометражния игрален филм „Бой със звяра” на най-младия режисьор в страната ни – Рая Гънчева, на 10 години, възпитаник на Второ основно училище „Петко Рачов Славейков” в Стара Загора. Трето поколение от славната издънка на Бага Тур-ите в Стара Загора, след дядо си Райчо Гънчев и баща си Горан Гънчев, Рая Гънчева дава горда заявка, че продължава делото и артистичния ген.

 

Актьорският екип на филма бе представен от десетгодишните Багатури – Мия Добрева, в ролята на принцеса Пагане и Борис Маринов, който изигра блестящо принц Бран.

 

 

Историята на филма е приказна история, осъществена по въодушевляващ начин от малките багатури. Героите и са интересни и ярки. Принцесата е нежна, но и решителна. Принцът – смел и верен на сърцето си. Майка му и татко му – колоритни. Във филма героите й са облечени в прабългарски дрехи, с кожи и мечове. И с много хумор в сюжетната линия и в актьорската игра. Определено сполучлив опит, с поглед към втора серия на „Бой със звяра“.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>