Намалени часове в СУ Иван Вазов заради неработещо парно

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора  0800 157 37, от 23  до 26 февруари са подадени над 80 сигнала, от тях над 30 са за неправилно паркирани превозни средства. Десетки са гражданите съобщили, тази сутрин, за проблеми, свързани с влошената метеорологична обстановка.

Подадена информация, че в СУ „Иван Вазов“ парното не работи. Направена е проверка от Отдел „Образование“ на Община Стара Загора и е установено, че има авария, по която се работи. Учебните часове ще бъдат намалени. Уведомен е и Регионалният инспекторат по образование.

За закъсняващи автобуси, в следствие на снеговалежа, също са подадени сигнали. Работи се по отстраняване на авария на няколко неработещи светофара по ул. „Христо Ботев“ и бул. „Славянски“, Цар Симеон Велики“ и „Св. Патриарх Евтимий“.

През почивните дни е отремонтирано неработещо улично осветление по ул. „Христо Ботев“, в района на VI ОУ, след подадена информация от граждани.

За бездомни и агресивни кучета е съобщено в кв. „Железник“. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни.

Граждани са информирали и за пътни инциденти с куче – по бул. „Никола Петков“ и две котки, в района на ул. „Георги Сава Раковски“ №59. За два коня, затрудняващи движението и създаващи предпоставка за ПТП, е сигнализирано в района на стадион „Берое“.

На Горещия телефон е подадена информация още за силна музика от заведение на адрес ул. „Св. Княз Борис“ №41 и шум от климатик  на адрес бул. „Цар Симеон Велики“ №2.

Община Стара Загора е отреагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.

Намалени часове в СУ Иван Вазов заради неработещо парно

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>