8.02.2018г. Сутрин с нас. Живко Тодоров: Да разделяме политическите амбиции за власт от реалните проблеми на гражданите

Живко Тодоров, кмет на Стара Загора: “ Приемам реакциите на сесията като опит за политическа провокация, отворен съм да обсъдим с желаещите граждани въпросите, свързани с дарението на Митрополията. Очакваме идейният проект за музей да бъде в синхрон с идеята на парка, а не грандомански.“ И още за Индустриалната зона „Загора“, за замените с парцели във Военен терен и хода на изпълнението на реконструкцията на Аязмото и централната пешеходна зона.

Категория: СУТРИН С НАС
За автора
-

1 коментар

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Станислав Станев
    Reply

    Да приемем ли, че рефендума за Бедечка, който беше иницииран от кмета е бил „елегантно измъкване“ и от какво се е измъкнал господин Тодоров? Да приемем ли, че общината няма пари за едни проекти, но има пари, с които да купува и дарява закупеното, пък било то и на църквата. Да приемем ли, че общественото обсъждане е това, от което нищо не произтича, след като общината така или иначе прави съвсем друго?