Георги Анастасов: Бедността е най-големият проблем на българското общество

Георги Анастасов от партия „Български социалдемократи“ и бивш неин лидер коментира пред журналисти актуални политически въпроси. Бедност и доходи са най- актулните и важни теми пред политиците и обществото днес, категоричен бе той.

 

Не цариградската конвенция, а бедността и корупцията са най-актуалните теми в дневния ред на обществото, коментира Георги Анастасов от партия „ Български съциалдемократи“. Поводът за среща с журналисти на Стара Загора е откриване на политическата година и среща с общински и областни структури на партията.

 

Според Георги Анастасов минималните заплати в страните от ЕС трябва да бъдат уеднаквени, факт, който е приет от Партията на европейските социалисти.

 

Въпреки че партия „Български социалдемократи“ не е част от управлението днес на страната, при евентуално участие в бъдеще приоритетите трябва да са следните, според българските социалдемократи….

 

Партия Български социалдемократи не е част от парламента на страната, след като новият лидер на БСП Корнелия Нинова прецизира коалиционните споразумения със традиционните партньори на левицата.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>