Лоши новини за баскетболния Берое

Неприятните новини за Берое продължават.

Центърът Аджехи Бару получи травма на главата по време на вчерашната тренировка на „зелено-белите“ и треньорският щаб няма да може да разчита на него за неопределен период от време.

Предстои да се направят медицински прегледи за да се установи точното състояние на котдивоареца. Възможно е да се стигне и до хирургическа намеса. Пълните изследвания на Бару ще бъдат направени във Франция.

Под въпрос за предстоящия двубой срещу Черно Море Тича е и Евгени Хаджирусев. Макар да е напуснал досегашния си клуб , ръководството на Левски все още не е дало разрешение за преминаването му в друг клуб, въпреки поетият към състезателя ангажимент.

Днес „зелено-белите“ заминават за Варна, където ще се изправят срещи тима на Черно Море Тича в среща от 8-ми кръг на НБЛ. Двубоят ще се играе в зала „Христо Борисов“ от 18:00 часа.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>