Фирма Оскар Рюег България ЕООД участва в дните на отворените врати в Европейската седмица на професионалните умения

Фирма Оскар Рюег България ЕООД Стара Загора участва в дните на отворените врати във връзка с Европейската седмица на професионалните умения.Ученици от професионалните гимназии и седмокласници от различни училища се включиха в инициативата. Те бяха посрещнати от Ясен Куманов, мениджър продажби.
Целта е да се засили общественото внимание към значимостта на професионалното образование и превръщането му в привлекателен избор за младите хора.
Ръководството на фирмата смята, че професионалното образование е едно от ключовите неща, които трябва да се случат бързо в България.
Фирма Оскар Рюег има сключен договор по проекта Домино с Професионалната гимназия по електротехника в Стара Загора. Все повече ученици от това училище имат интерес към фирмата и дори смятат да кандидатстват за работа след завършването си.

Категория: БИЗНЕС
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>