Елена Йончева представи „Граница“ и в Стара Загора

Елена Йончева презентира  своя документален филм Граница пред журналисти и пред актива на старозагорската общинска партийна  организация на БСП. На представянето присъстваха и депутатите  на левицата от областта.

Филмът „Граница” е за корупцията, е мнението на автора му Елена Йончева, депутат от „БСП за България
Филмът не е за това как някой прескача оградата. Въпросът е защо и как е откраднато от нашата сигурност”, коментира Йончева минути преди филмът да бъде представен в Стара Загора.

Според нея въпросът за обективността на лентата е напълно основателен, тъй като тя е дело на журналист и депутат от най-голямата опозиционна партия.

 

Копие от „Граница” ще получат президентът, премиерът, главният прокурор, министърът на вътрешните работи. Този филм не е направен да се атакува ГЕРБ, а да се вземат мерки, категорична е Йончева.

След премиерата социалистите проведоха своето разширено заседание, на което обсъдиха актуалните политически теми и решенията от последното заседание на 49-ия Конгрес.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>