Победа за Берое в контрола

Берое не се затрудни срещу Черно Море Тича в контролна среща, изиграна в общинска спортна зала „Стара Загора“.
„Зелено-белите“ доминираха през целия двубой и реализираха над 100 точки – мачът завърши с резултат 102:83. Момчетата на Любо Минчев поведоха още в началото на срещата и не допуснаха никакви изненади. На полувремето таблото показваше 59:42.
След почивката гостите успяха да намалят изоставането си, но добри изяви на Алекс Дейвис и Тихомир Желев отново дадоха голяма преднина на Берое.
Дейвис се отчете с 22 точки за победата. 21 вкара Тери Уиснант. Тихомир Желев и Александър Георгиев добавиха по 17.
Приятелската среща бе част от подготовката за предстоящия сблъсък от НБЛ. Поради късата резервна скамейка старозагорският тим не може да реализира двустранна игра. И днес мачът пропусна контузеният Майк ди Нуно. Треньорският щаб предпочете да не рискува като го пуска в игра, но се надява той да бъде в добро здравословно състояние за срещата с Балкан.
От своя страна треньорът на Черно Море Тича Дарин Великов използва всички играчи, на които не можеше да разчита от началото на сезона поради проблем с картотеките, който вече е разрешен.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>