Награди по повод Деня на българския лекар

Областният управител Гергана Микова връчи приза Лекар на годината на регионално ниво на д-р Бистра Стефанова Костадинова по време на церемонията по награждаването на тазгодишните лекари на годината в Стара Загора. Събитието бе организирано от Регионалната колегия на БЛС и се проведе в навечерието на Деня на българския лекар и на Св. Йоан Рилски Чудотворец – 19 октомври.
За Лекар на годината на национално ниво бе номинирана д-р Мария Стоянова Тодорова-Щилянова, дългогодишен директор на Районния център по трансфузионна хематология-Стара Загора.
За Мениджър на годината бе обявена д-р Славка Йорданова. За дългогодишна активна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на професията приз получи д-р Анка Йорданова Мързянова-Бенова, специалист по ендокринология.
За принос и развитие и прилагане на иновативни медицински техники бе награден екипът на Отделението по инвазивна кардиология при МБАЛ „Тракия” с ръководител д-р Борислав Борисов.

Категория: ЗДРАВЕ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>