Шестима юноши на „Берое“ U19 ще тренират с мъжкия отбор

Към подготовката на „зелено-белите“ ще се присъединят вратарят на юношите старша възраст Иван Гошев, капитанът на тима Надим Ангелов, Радослав Калчев, Никола Гавов, Валентин Иванов и Денислав Станчев.
Идеята на треньорското ръководство е приемственост и съвместна работа между представителния тим и ДЮШ. Желанието на клуба е да има синхрон в тренировъчния процес и плавно приобщаване на юношите от школата. Играчите от старшата бяха сред най-добре представилите се играчи на „Берое“ U19 в съботния двубой срещу „Ботев“ (Пловдив) от Елитната група. „Зелено-белите“ спечелиха с 3:1, като две от попаденията бяха дело на Никола Гавов, а две от асистенциите на Денислав Станчев. Двамата, заедно с Надим Ангелов, от началото на сезона са част от подготовката на мъжкия тим като бяха и на подготвителните лагери за новия сезон с него. В близко бъдеще треньорския щаб планира включването и на още юноши в тренировъчния процес.
Юноши тренират с мъжкия отбор на „Берое“

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>