Строителен хипермаркет ПРОМАКС отвори врати днес

Строителен хипермаркет ПРОМАКС в с. Тулово официално отвори врати днес.

Десетки приятели, партньори и граждани уважиха събитието. На тържествения водосвет присъстваха и кметът на община Мъглиж Господин Господинов, както и председателят на Общински съвет Казанлък – Николай Златанов. Всичко за строителството, дома и градината на едно място – в строителен маркет Промакс.

 

Строителен маркет Промакс се намира в с. Тулово, на главен път Е85. Разположен е на 5 декара открита площ, а летния сезон в строителството се откри със страхотни предложения, атрактивни цени и качествено обслужване.

 

Над 20 души ще работят в строителния хипермаркет Промакс. Според гостите на тържеството и кмета на община Мъглиж Господин Господинов, инвестицията на собственика Йонко Иванов е похвална, смела и благодарение на такива инвестиционни политики малките общини на страната могат да се развиват и стават привлекателно място за живот и туризъм. Какви са преимуществата на строителен хипермаркет Промакс?

 

Промакс е бързо развиваща се фирма, която се занимава с търговия на различни продукти за строителство, санитария, осветление и отопление, градинска техника и стоки за бита. Фирмата разполага със собствен бетонов център и предлага различни услуги, свързани с бетонови изделия и механизация.

Строителство, дом, градина – строителен хипермаркет Промакс – предлага истинско разнообразие от форми, което ви позволява да откриете точния продукт за вашите нужди.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>