Зам.-председателят на БСП Кирил Добрев бе гост на старозагорски социалисти

Зам.-председателят на БСП Кирил Добрев бе гост на социалистите от старозагорската партийната организация „Център”. На работна среща активистите бяха поканили  депутатите на БСП от Старозагорски регион, общинските съветници на левицата, областното и общинското партийно ръководство. Срещата се превърна в своеобразна дискусия  за бъдещето и политиките, които трябва да изработва левицата, за да бъде единствената алтернатива за хората.

 

„БСП е партията, която е най-близо до обикновения българин и се стараем да сме на пулса на обществените проблеми. За хората в България  левицата означава решения, а те трябва да са резултат от синхрона ни на работа”, каза Добрев. Той обясни  приоритетите на партийната дейност, а депутатът Драгомир Стойнев подчерта приоритетите на парламентарната дейност, които целят промяна и разширяване влиянието на БСП.

 

Социалистите поговориха за новите форми на организационно укрепване, за неотложните задачи до края на годината, за обученията на кадрите и за  местни избори. В редиците на една от най-активните старозагорски организации, в която членува и депутатът Георги Гьоков, бяха приети и двама нови членове. „Радвам се, че стана ползотворна дискусия, която потвърждава посоката за нашата дейност. Срещата е част от програмата ни за работа и се надявам, че с общи усилия ще покажем на гражданите, че сме алтернатива за бъдещето”, каза председателката на партийната структура Галина Господинова.

 

Зам.-председателят на БСП Кирил Добрев бе гост на старозагорски социалисти

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>