БСП се готви за националния събор  на Бузлуджа

БСП се готви за националния събор  „Бузлуджа 2017”, стана ясно от съвещанието на областния лидер на БСП-Стара Загора Румяна Динева с общинските партийни председатели и депутатите Драгомир Стойнев, Георги Гьоков и Донка Симеонова.

На 29 юли социалисти и симпатизанти ще се съберат в м. „Историческа поляна”, за да честват 126 години от организираното социалистическо движение в България и провеждането на Бузлуджанския конгрес.

 

Председателите  обсъдиха транспортното обезпечаване  и програмата със събития, която стартира  на 28 юли от Стара Загора – домакин на проявите, в които се очаква да се включи председателят  на НС на БСП Корнелия Нинова. За втора поредна година ще се проведе колоездачно състезание за купа „Бузлуджа 2016“, която ще бъде връчена пред Паметника на свободата на  връх Шипка.

 

Съвещанието обсъди и организационни въпроси, свързани с  прегледа на структурите,  анализа на състоянието им, както и изготвяне на график за съвместните приемни на народните представители с общинските съветници по места. „По-голяма част от проблемите, поставяни от хората имат местен характер. Всяка седмица ще се срещаме с гражданите, ще се запознаваме с  проблемите на населените места и ще търсим решенията им”, завърши заседанието Румяна Динева.

БСП се готви за националния събор на Бузлуджа

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>