Общински събрания на на ГЕРБ се провеждат в Старозагорско

Представянето на ГЕРБ на местни избори в Община Раднево е по-добро от представянето на парламентарни избори. Около това заключение се обединиха членовете на партията на проведеното общинско събрание на местната структура, на което присъства и областният координатор Пламен Йорданов. Той е категоричен, че след като е направен анализ е взето решение за по-активна работа на организацията и по-добра мотивация по време на всички видове избори. „В общината предстои да бъдат реализирани мащабни проекти, които ще са видими за хората, и които ще променят облика на града и селата“, сподели Пламен Йорданов. Според него е радостно, че Раднево е една от малкото общини, които има три от три класирани проекта по програмата за селските райони – за инфраструктура, ВиК и подобряване на градската среда. “Това показва покачващата се динамика на работа на местната власт и реалните резултати, които се постигат“, категоричен бе областният координатор.

Европейските фондове и реализацията на проектите бяха основна тема и на проведеното общинско събрание на ГЕРБ в Мъглиж. „В по-малките общини това продължава да е проблем и затова местните хора потърсиха съдействие от народните представители от ГЕРБ“, посочи Пламен Йорданов. Експертна помощ и разяснителна кампания за частния бизнес, относно възможностите за кандидатстване по европейски програми, са част от стъпките, за които ще се работи в кратки срокове. По време на събранието на партийната структура бе повдигнат дебатът и за по-справедливо разпределение на субсидиите към малките общини от страна на държавата.
„В Мъглиж през следващите месеци предстоят редица събрания, бе взето решение и за засилване работата на Младежи ГЕРБ, за реализиране на повече инициативи, които са в интерес на хората от общината“, коментира областният координатор.
В Община Николаево основен проблем е, че не се случва никаква промяна от години, и тъпченето на едно място продължава, категорични бяха участниците в общинското събрание на ГЕРБ. Хората изразиха недоволство от работата на кмета и от това, че Николаево изостава в своето развитие. Безработицата е над 60%, в града от години няма инвестиции в инфраструктура и градска среда. „Хората категорично поискаха промяна – общината да се управлява по-прозрачно и да се създадат условия за по-добро земеделие. Това може да се постигне с по-добър екип в местната управа“, категоричен бе Пламен Йорданов. Според него спечелването на следващите местни избори в Община Николаево е важна задача, която стои пред областното ръководство.
Общински събрания на ГЕРБ бяха проведени също в общините Павел Баня, Гурково, Гълъбово, Чирпан и Братя Даскалови.

Общински събрания на на ГЕРБ се провеждат в Старозагорско

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>