Силно представяне на състезателките от клуб „Спортна гимнастика“

В зала „Арена Армеец“ в София в рамките на шест дни се проведе Държавно лично – отборно първенство и шампионат на уреди по спортна гимнастика .
Старозагорският клуб завоюва две отборни купи , а възпитаничките на треньорката Ирина Руняшка участваха в над 13 шампионата в отделните уреди .
Девойките младша възраст завоюваха сребърна отборна купа, от които Полина Вангелова ,Вероника Петкова и Деница Маркова взеха участие в шампионатите на успоредка , скок и земя и се наредиха сред най- добрите осем във възрастта им.
При девойки старша Стефани Владева се класира шеста в многобоя и участва в два шампионата като завърши на пето и шесто място .Съотборничката и Светлана Недева е осма в шампионата на земя .
При кадетките Радост Колева категорично се класира трета в многобоя и с добра игра в шампионатите на уреди грабна среброто на земна гимнастика и бронзов медал на успоредка.
Добрите постижения продължиха и при играта на отбора жени, който завоюва сребърната купа в отборното класиране .
Десислава Тодорова спечели шампионската титла при жените на прескок и сребърен медал на земна гимнастика, а нейната съотборничка Стилияна Бижева е осма на прескок в шампионата.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>