„Берое“ представи новия треньорски екип

„Берое“ представи новият треньорски екип, който ще води отбора през следващия сезон.Александър Томаш и помощниците му бяха официално представени на пресконференция от изпълнителният директор на клуба Илко Русев и спортно-техническият директор Валентин Грудев.
„Първо искам да благодаря на ръководството, че се свърза с нас. Разговорите наистина бяха ползотворни. Заедно взехме решение, че искаме да се развиваме заедно. Ние можем да обещаем, че ще работим. Ще работим с идеите, които имаме, с харизмата, за да се постигне това, което всички желаят и мечтаят. Когато има мечти и желание аз съм убеден, че градът Стара Загора и „Берое“ ще бъде там, където наистина заслужава. Трябва много работа от всички в клуба. Да бъдем едно семейство. Колкото по-бързо направим това, толкова бързо ще сбъднем мечтите и ще радваме хората“ заяви на пресконференцията Александър Томаш.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>