С над 100 дръвчета по-зелена е Стара Загора благодарение на тридневната инициатива на младежите и дамите от ГЕРБ. Те получиха подкрепата на кварталните структури на партията и обогатиха с по около 30 фиданки междублоковите пространства.
11 чинари и каталпи залесиха Жени-ГЕРБ в парк „Зелен клин“, бройката не е случайна, а съответства на номера, с която партията се явява на парламентарните избори на 26 март.
Младежите от ГЕРБ се погрижиха за зеленината в кварталите „Железник“, „Самара“ и „Зора“. По случай 22 март, Първа пролет, те допълниха дървесния фонд с десетки липи и иглолистни фиданки.
„Стара Загора е зелен град, радваме се, че имаме възможност да допринесем за това“, споделиха от МГЕРБ. „Много хора от кварталите се включиха в инициативата ни, помагаха ни, обещаха да се грижат за дърветата занапред. Това е най-хубавото за нас – да сме единни е важно“, подчерта Радостин Танев, кандидат-депутат от ГЕРБ и областен координатор на младежите в Старозагорско.

ГЕРБ залесиха над 100 дървета в Стара Загора

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>