Петър Славов е водач на листата на „Нова Република“ в Старозагорски избирателен район

Петър Славов от гражданската квота към „Нова Република“ ще бъде водач на листата за предстоящия парламентарен вот в Стара Загора. Това стана ясно на брифинг с участието на бившия депутат от Реформаторския блок Петър Славов и Вили Лилков – член на Националното ръководство на Нова Република. Кой е Петър Славов?

Повече инвестиции, прозрачно и правилно разходване на местните данъци и такси и замърсяването на въздуха са най-актуалните проблеми на региона, сподели Славов.

Петър Славов е бил сред най-активните народни представители в 43-тото НС, заедно със своите колеги от гражданския съвет на РБ. 80 % от питанията към министри и законодателните инициативи на парламентарната група са тяхно дело.

Защо „Нова Република“ се явява без РБ и „Да, България“?

Според симпатизантите на „Нова Република“ движение „Да, България“ е формация с ляво-либерален характер, а РБ -2, както го наричат е с безпринципни амбиции за министерски постове.

Тази вечер ще се проведе областно събрание на партия „Демократи за Силна България“ на която ще се номинират и подредат другите кандидати за народни представители на „Нова Република“ от Старозагорски избирателен район.

На пресконференцията, председателят на гражданско сдружение „Обединени земеделци и демократи“ Моньо Христов заяви, че се включват за изборите в „Нова Република“.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>