Общинската администрация с подготовка за изборите на 26 март.

От 14 февруари, желаещите да гласуват по настоящ адрес могат да подават заявления в административните бюра на община Стара Загора, каза в студиото на ТВ Загора Делян Иванов, секретар на Общината. Срокът за подаването на заявленията е до 11 март.
От 14 февруари, ще бъде активен сайта на служба ГРАО, където можете да проверите данните си, предвид предстоящите парламентарни избори. Също от утре можете да промените мястото си на гласуване по настоящ, а не по постоянен адрес
Общинската администрация работи по хронограма, спусната от ЦИК, в която са описани сроковете на всички дейности по подготовката на парламентарните избори, съобщи Делян Иванов.
На 16 февруари в сградата на общинската администрация ще се проведат консултации на политическите партии относно състава на секционните избирателни комисии.

Срокове за подготовка на изборите

Категория: Без категория
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>