Мебели Иввекс отпразнува 25 години на стилно парти

Мебели Иввекс официално отпразнуваха своята 25-та годишнина на стилно парти. В мебелен център Иввекс десетки приятели и партньори на сем. Иванови и на фирмата, ги поздравиха по повод достойната годишнина.

Мебели Иввекс, въпреки усиленото търсене от външните пазари запазва капацитета си за вътрешния пазар с утвърдени позиции в сектора на производството и търговията с мебели. През последните години с динамичното разширяване на своята производствена база и шоурум, простиращи се на близо 10 000 кв. м. Успя да се наложи като лидер в страната в производството на мека мебел. Вложеният капитал се равнява на близо 5 млн. лв. , като под 1 млн. лв. е помощта и от европейски програми. Фирма Иввекс разполага и с изградена широка дистрибуторска мрежа на територията на цяла България…

С гордост собственикът на фирма Иввекс г-н Росен Иванов споделя, че въпреки кризата в сектора през 2009 –та година, се разкриват нови работни места, а към настоящия момент за Мебелна компания Иввекс работят близо 90 човека. За последните 6 години фирмата отбелязва стабилен ръст от 10-12 % всяка година.

През 2011 година се откри и Мебелния център с модели мека мебел и матраци собствено производство. Поздравителен адрес към юбилярите отправи и областният управител Георги Ранов.

Като част от своята политика за постоянно подобряване нивото на обслужване и разширяване на гамата от предлагани модели мека мебел и матраци, Мебелен център Иввекс стартират и специална програма за лоялни клиенти „Щастлив клиент“ на Иввекс.  Предлага и допълнителни услуги на своите клиенти като професионални консултации, интериорни решения, транспорт и монтаж.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>