Агресия в Спешното отделение

Агресия в Спешното приемно отделение на Университетската болница в Стара Загора, след като в него постъпва 29-годишна жена, пияна и дрогирана. Нужна й е лекарска помощ, по думите й, след побой от приятеля и.
Ударът по ръката получава завеждащият Спешно приемно отделение д-р Милена Василева. В Университетската болница не водят статистика за това колко често нападат спешните медицински екипи.
Питаме какви са мерките за сигурност?
Паник-бутон има, но не работи, тъй като договорът с фирмата е изтекъл и предстои подновяването му, което е свързано със средства. Една от причините да не бъде направено това досега е и тежкото финансово положение на болницата, признават от ръководството.
Работещите в Спешното отделение казват, че са се чувствали най-безопасно когато е имало жива охрана.
Свидетели на агресивното поведение на жената са писали обяснения за станалото. Нападателката е настанена в Психиатричната болница в Раднево. Полицията работи по случая.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>