Баскетболистите на „Берое“ с домакинска победа над „Рилски спортист“

Баскетболистите на „Берое“ продължават с победната си серия. Старозагорци са без загуба в собствената си зала след като успяха да се наложат над „Рилски спортист“ с 8:72 в 6-ти кръг на НБЛ.
Двубоят започна добре за „зелено-белите“ ,които спечелиха първата четвърт с 20:16.Баскетболистите на „Берое“ продължиха да диктуват събитията на терена и в началото на втората част и след серия от 11:0 поведоха с 31:16. С двуцифрен аванс се оттеглиха и за почивката – 41:31.През третата част гостите от „Рилски спортист“ успяха да намалят разликата само на 4 точки, но до края на срещата благодарение на добрите изяви на Шейн Гибсън „Берое“ успя да запази преднината си и да победи носителя на Купата на България.
Следващият съперник на „зелено-белите“ от НБЛ е „Лукойл Академик“, а двубоят ще се проведе в края на седмицата в Правец.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>