Ден на отворените врати на Асоциацията на Кеймбридж училищата се проведе във Второ основно училище „Петко Рачов Славейков“

Във Второ основно училище „Петко Рачов Славейков“ в Стара Загора днес се проведе ден на отворените врати на Асоциацията на Кеймбридж училищата . В организацията членуват 105 от най-добрите български гимназии,средни и основни училища и езикови центрове. Второ основно училище е единственото в града на липите, което е част от асоциацията.
Програмата в деня на отворените врати включваше открити уроци, музикално артистичен поздрав,награждаване на най-активните и изявени ученици и томбола с награди.
Откритият урок с учениците от 6-ти клас бе на тема „Сподели своя опит и предай нататък“
Сътрудничеството с Кеймбридж асоциацията дава повишава престижа на училището и дава възможност на учениците да се явяват на годишните състезания на Кеймбридж, чрез което допълнително да упражнят,затвърдят и увеличат своите знания.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>