Сребърен медал от международен турнир по джудо спечели състезателка от СК „Недьо Ранчев“

Стела Димитрова от спортен клуб по джудо и самбо „Недьо Ранчев“ извоюва сребърен медал от Международен турнир по джудо. Петото издание на надпреварата се проведе в Катерини, Гърция и участие взеха 75 джудисти от 7 държави.
Стела Димитрова до скоро се състезаваше в категория до 48 кг. , но вече премина в по-горната -57 кг. и въпреки силната конкуренция успя да се пребори за сребърното отличие.
Треньорът на старозагорския клуб и състезателите му в момента се подготвят за домакинството на традиционния турнир в памет на Недьо Ранчев, създател на спортовете джудо и самбо в Стара Загора. Началото е в 9.30 часа в събота, а схватките ще бъдат в спорната зала до училище „Иван Вазов“. От клуба ще се изявят джудисти както при юношите и девойките, така и в другата възраст, момчета родени до 2006/2007 година.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>