Трайчо Трайков в Стара Загора: Изборът е между миналото и бъдещето

„Изборът е между миналото и бъдещето и той не може да бъде сделка на никаква основа, освен за националната кауза“ – това заяви пред медиите кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков.

Кандидатите за президент и вицепрезидент на Реформаторския блок Трайчо Трайков и Съби Събев  бяха на предизборна визита в Стара Загора. Двамата, придружени от председателя на Националния предизборен щаб Найден Зеленогорски се срещнаха със симпатизанти от регион Стара Загора.

Дошли сме да говорим с гражданите на Стара Загора за бъдещето на България – как си го представяме и какво можем да направим – заяви Трайчо Трайков.

 

По отношение на актуалния политически баланс и противоборство в България кандидатът за президент на РБ  Трайчо Трайков коментира…

 

България по-ускорено да започне да се движи по своя европейски път на развитие, това е нашата амбиция – очерта  и кандидатът за вицепрезидент ген. Съби Събев

 

На въпрос от къде идва силата да бъде свободен, кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков сподели…

 

Пред пълна зала от съмишленици и симпатизнати кандидатите на Реформаторския блок представиха своите приоритети и отговориха на всички въпроси на граждани. В края на срещата Трайков дори направи опит за символичен гол с подарената му топка на футболен клуб Берое.

Кандидат-президентската двойка на Реформаторския блок Трайчо Трайков – ген. Съби Събев са с номер 7 в интегралната бюлетина.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>