Нов творчески сезон на Кукления театър

Започва новият творчески сезон на Кукления театър в Стара Загора. Есенната работа реално е стартирала с репетиция на пиесата „Бялата врана“, а на 15 септември от 19 и 30 часа е премиерата на пиесата „Животът е сън“
На 20 септември може да гледате „Бялата врана“. Това е приказка за почтеността на бедния малък човек и предубеденостите на едно общество от корумпирани бездушни чиновници, които робуват на предразсъдъците си и имат съзнанието, че са щастливи само, ако са богати материално.
От 25 септември до 10 октомври Държавен куклен театър – Стара Загора отваря врати за творческа лаборатория. Темата е „Срещу себе си“ и ще дойдат хора, които изследват творчеството на Достоевски.
В средата на октомври започва репетиция на пиесата „Нищото, Дивата Мравка, Адам и Ева. Историята е за срещата между първите хора и за Нищото между тях. Очаквана премиера – октомври – ноември.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>