Автомобилно състезание Писта Стара Загора ще се проведе през уикенда

Автомобилното състезание Писта Стара Загора, което бе подновен миналата година след 5 годишно прекъсване ще се проведе този уикенд (17 и 18 септември). Надпреварата е 4-ти кръг от Националния шампионат по затворено трасе в страната.
В първия ден ще се провеждат технически прегледи и тренировки а официалният старт ще е в неделя от 10:00 часа.Участниците ще се надпреварват по миналогодишното трасе, което е с обща дължина 2700 метра. Очаква се да се включат над 40 екипажа съобщи директорът на състезанието Илия Бояджиев.
АСК-Стара Загора ще участва със 7 екипажа.
Заради състезанието и в двата дни ще има неудобство за пътуващите в събота, 17 септември, от 11 до 17 часа ще бъде затворен за движение източният пътен възел на Стара Загора. За Метро и кв.“Зора“ ще се пътува през Хрищени. Движението от Казанлък за Раднево ще е пренасочено през Стара Загора. В неделя ограниченията ще са от 8 ч до 14 ч.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>