Първа среща с граждани на кандидат-президентската двойка Радев – Йотова

Първата среща на кандидат-президентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова се състоя вчера в Стара Загора. Издигнатият от БСП тандем Радев – Йотова, както и цялото ръководство на социалистите се срещнаха със симпатизанти и граждани в препълнената зала на Държавна опера.

Имам стратегия за победа, категоричен е кандидатът за президент издигнат от Инициативен комитет и БСП ген. Румен Радев. Каква е тя обаче ще стане ясно чак след като ГЕРБ обяви своята номинация за предстоящите избори за държавен глава. Нямам неудобни опоненти, а чакам с интерес и останалите кандидати, каза още Радев, който заедно с Илияна Йотова, кандидат за вицепрезидент и председателя на левицата Корнелия Нинова, се срещна с членове и симпатизанти от Старозагорско.

Генералът увери, че ще разчита на широката подкрепа на всички българи, които са недоволни от статуквото и искат промяна, а не само на симпатизанти и членове на БСП.

Радев подчерта още, че ще бъде президент, който ще казва „не“ на всички, решения на държавни институции и политици, които са в правомощията му да налага вето и са в ущърб на интересите на българските граждани.

Промяната трябва да започне от най-високо, от символа на нацията и на държавността ни. От президентската институция, заяви депутатът от Старозагорски регион Драгомир Стойнев.
Президентската институция трябва да се издигне над политическия егоизъм и чуждо-поклонничеството, да освети един нов път, да наложи разумно, достойно политическо поведение. И Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова за победа и предсрочни избори през пролетта.

 

 

 

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>