Старозагорска област на изложение в град Комотини

Областният управител инж. Георги Ранов се срещна днес с Христос Метиос, заместник регионален председател на регион Източна Македония-Тракия в Гърция. Двамата обсъдиха възможностите за участие на фирми от Старозагорска област в предстоящото издание на традиционното търговско изложение на регион Източна Македония-Тракия в град Комотини. То ще се проведе в дните от 3 до 6 ноември. Очакванията са на него да се представят поне 20 български фирми от Старозагорска и Хасковска области.

Инж. Ранов и г-н Метиос изразиха желание за разширяване на връзките между област Стара Загора и гръцкия регион Източна Македония-Тракия не само в икономическата, но и в културната сфера.

Обсъдена бе и възможността в рамките на търговското изложение да се организира форум, в който да участват представители на български и гръцки фирми и на него да бъдат обсъдени проблемите на бизнеса и възможностите за задълбочаване на икономическото сътрудничество между двете страни.

Старозагорска област на изложение в град Комотини

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>