Усмивки вместо наркотици!

Творческа работилница събра таланти в парк „Пети октомври“ в Стара Загора. Проявата бе част от шестото издание на кампанията „Усмивкова терапия“, инициирана от Превантивно-информационният център по зависимости.

Целта е да се популяризира вредата и опасността от употребата на психоактивни вещества. В парка днес бяха поканени всички, които искат да се освободят от ненужни мисли и зависимости.

Поредното издание на кампанията „Усмивкова терапия“ стартира в понеделник и се провежда под надслов „Цени себе си – направи своя избор“. Предвидени са редица прояви, а седмицата, посветена на борбата с психоактивните вещества ще приключи в неделя отново в парк „Пети октомври“, където ще се проведе “ Един свободен ден сред природата“.

За автора
-

1 коментар

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Мунчо
    Reply

    Организаторите май са се напушили здраво, освободили са се от ненужните мисли за друсащите се деца и са се ухилили дебилски…