ПФК „Берое“ се раздели с шестима футболисти и преподписа с двама

ПФК „Берое“ преподписа договорите на двама футболисти -Евертон Джилио – Том и Педро Маркеш съобщиха от ръководството на клуба.
Том дойде в „Берое“ в началото на сезон 2015/16 г. и записа участие в 29 мача от изминалата кампания, в които реализира едно попадение. Педро Маркеш стана част от отбора след началото на последния полусезон и записа участие 4 срещи. И двамата са бронзови медалисти с отбора на „Берое“.
Междувременно стана ясно , че Георги Андонов, Елиаш Да Силва, Владимир Зафиров, Исмаил Иса, Игор Джоман и Илко Пиргов. Вече няма да са част от състава на старозагорския тим. Нов договор е бил предложен на Елиаш , но той е предпочел да продължи кариерата си в нов клуб.
Лятната подготовка на „беройци“ стартира на 13 – ти юни под ръководството на новия треньор Александър Димитров. Подготовката ще е изцяло в Стара Загора и ще бъде насочена към двубоите от първия кръг на Лига Европа. Противника на старозагорци ще стане известен на 20 юни, а мачовете са насрочени 30 юни и 7 юли.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>