Пъстър Ден на детето подготвят в Стара Загора

На 1 юни, от 10.00 до 12.00 часа, в парк „Пети октомври“, Община Стара Загора организира празник, с който да зарадва най-малките жители на града по повод 1 юни – Международен ден на детето. Веселието ще премине под мотото „От деца за деца“. Малчуганите от ЦДГ №3 „Ян Бибиян“, №6 „Камбанка“, №7 „Светулка“ и №13 „Пролет“ ще поздравят връстниците си с песни и танци, а след това ще се забавляват заедно с тях рисувайки по асфалта и участвайки в забавни игри.

Организаторите са предвидили много изненади и подаръци. Спонсори ще осигурят награди за специална томбола, в която да се включат всички присъстващи.

По време на тържеството в централния парк ще бъдат връчени наградите на трите детски заведения, които са събрали най-много харесвания в социалната мрежа с участието си в изложбата на великденски украси, организирана от Община Стара Загора.  Гласуването стартира на 28 април и завърши на 25 май.

 

Пъстър Ден на детето подготвят в Стара Загора

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>