Валидираха специална пощенска марка по повод „100 години светът е Берое“

Пощенската марка „100 години светът е Берое“ създадена специално за юбилея на клуба бе валидирана днес. На церемонията присъстваха изпълнителният директор на ПФК „Берое“ Илко Русев, главният изпълнителен директор на „Български пощи“ ЕАД Деян Дънешки, заместник кмета на Стара Загора Красимира Чахова и художника Венцислав Йорданов, който е автор на проекта.
Пощенско-филателното издание се състои от една пощенска марка с номинална стойност 0,65 лв. в тираж 5000 броя, четири пощенски марки в блок-лист в тираж 1500 броя и специален пощенски печат. Автор на проекта е художника Венцислав Йорданов. Автор на използваната снимка е Боян Георгиев. С марката бе създаден и специален валидиращ печат, който бе използван само днес. Печатът ще бъде в Стара Загора още два дни, след което ще влезе като експонат в Националния музей на транспорта и съобщенията.
Пощенско-филателното издание ще може да бъде закупувано от утре единствено в мрежата на „Български пощи“. Първата валидирана марка, която по традиция бе подарена на домакините ще намери място в Музея на славата на „Берое“, който се намира на стадиона.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>