Снимки за Стара Загора в изложба

Фотоизложба „Стара Загора – градът на промените“ краси Регионална библиотека „Захарий Княжески“ от днес. Авторът Ивелина Георгиева представя 28 фотографии от събития и места в Стара Загора с обществена значимост ,публикувани в социалната мрежа Фейсбук. Събраните снимки са с най-много гледания и предпочитания, а посланието на изложбата е „Доброто трябва да се вижда с просто око и да се чувства със сърцето“!
Лица, публични места и събития от социална, икономическа, духовна сфера и спорт – са част от фотосите. Те са направени с желание и с амбиция да популяризират града, който се преобрази през последните години, допълва авторката.
Най-много гледания е имала снимката с фонтана в новия парк на Стара Загора, обяснява Георги Георгиев, администратор на фейсбук страници за Стара Загора.
Ивелина е председател на Български младежки клуб и нейната мисия е да популяризира младежките мечки и идеи за един по-красив и по-уреден град. Изложбата остава в библиотеката до 30 май.

Категория: КУЛТУРА
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>