Нинова: Тръгваме към конгрес, който е ключов!

Тръгваме към конгрес, който е ключов не само за БСП, но и за държавата. Случват се неща, които плачат за алтернатива, заяви в Стара Загора Корнелия Нинова, кандидат за председател на Националния съвет на БСП. Заедно с колегите си Драгомир Стойнер и Валери Жаблянов, също издигнати за кандидати, тя се срещна с членове и симпатизанти на партията в Стара Загора. БСП трябва да стане силна опозиция и да предложи алтернативни политики”, категорична бе Нинова.
Според Валери Жаблянов, БСП може да бъде за пример като модерна партия соткрит процес на издигане на кандидат.
Конгресът има една задача да промени курса на партията в новите геополитически условия”, каза още Жаблянов.
Драгомир Стойнев призова независимо от различията да се работи за бъдещето на партията.
Според народния представител от Старозагорски избирателен район, за да има БСП добро представяне на президентските избори, кандидатурата на партията трябва да бъде подкрепена от максимален брой членове и симпатизанти.
И тримата кандидати коментираха, че България е в пътя на дългова спирала. Въпросът не е колко голям е дългът на държавата, а дали можем да го обслужваме”, заяви Жаблянов.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>