„Берое“ победи „Академик Бултекс 99“

Баскетболистите на „Берое“ постигнаха поредната си победа в Национална баскетболна лига. Старозагорци се наложиха над тима на „Академик Бултекс 99“ с 91:84 в двубой изигран в новата спортна зала в Перущица. Победата не дойде никак лесно за „зелен-белите“ като в първата четвърт „Берое“ водеше само с една точка , а втората четвърт завърши с преднина за съперниците от „Академик Бултекс 99“ с 43:41. След почивката обаче момчетата на Любомир Минчев обърнаха резултата с добрите изяви на Аштън Муур и Тихомир Желев, чиито кош намери място в най-добрите изпълнения на кръга. Срещата завърши с 91:84 в полза на „Берое“. В идеалната петица на кръга на Национална баскетболна лига след срещата с „Академик“ попадна и Александър Тодорович.
В последният кръг на редовния сезон старозагорци ще гостуват на Рилски спортист. Срещата ще се играе на 21 април в Самоков.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>