Външни оценители за „Бедечка“

Външни оценители да изчислят колко би струвало отчуждаването на имотите в „Бедечка“. Решението е взето на извънреден Председателски съвет, стана ясно на пресконференция. До месец оценката трябва да бъде готова.

По предложение на кмета Живко Тодоров днес е проведено извънредно събиране на Председателски съвет. Темата е свързана с „Бедечка“ и за това къде е мястото на Общината и на Общинския съвет,  каза на пресконференция председателят на местния парламент Емил Христов.
Преценихме, че не бихме могли да вземем решение като Общински съвет, нито кмета – като кмет, тъй като такова решение е свързано с огромни за мащабите на Стара Загора средства и не бихме искали да носим на плещите си тази отговорност, каза Христов.
Въпросът не е дали да има или няма парк, коментира още председателят на Общинския съвет.
На пресконференцията присъстваха граждани. Бе отправено предложение, паралелно с оценката на имотите да има и на инфраструктурата.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>