Още не е ясно кой е убиецът в Медникарово

Продължава работата по разкриване на убийството на възрастна жена в гълъбовското село Медникарово. Жената бе намерена в дома си в безпомощно състояние. При огледа по лицето на 84-годишната баба Каля са открити наранявания, получени в следствие на нанесени удари с твърд предмет. Установено е, че се касае за убийство, като съмртта е настъпила вследствие на душене. Предполага се, че извършителят е влязъл, като е счупил прозорец в къщата на жената, която е живеела сама.

В гълъбовското село в неделя ще има избори за кмет, след като на предходните двамата кандидати спечелиха равен брой гласове. Заради престъплението, от БСП днес отминиха срещата си с избирателите. Това е пореден случая на насилие, коментира заместник-председателят на БСП Янаки Стоилов.
В РУ – Гълъбово е образувано досъдебно производство. Извършени са множество процесуално-следствени действия и оперативно-издирвателни мероприятия.
Работата за разкриване на извършителя продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Стара Загора.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>