Мария – един месец по-късно…

Мария, която спаси тролейбусен шофьор, с поредни добри дела. Този път вместо да получава, тя дава подаръци. Как се промени животът на деветокласничката месец, след като стана известна и кой ще връчи поредната й награда – разказват Светла Тенева и Тихомир Касалов.

Идваме в Спортно училище „Тодор Каблешков“ малко след 9 и 30-сет. Учениците са в стаите, а коридорите са празни. Обстановката е като в едно обикновено българско училище.
Преди да удари звънецът, обаче камерата на Телевизия Загора влиза за малко в часа на деветокласничката. Само преди месец Мария, която стои на първия чин, не беше толкова популярна, но след като спаси тролейбусния шофьор, това вече не е така. Как й се отразява славата, питаме я в междучасието.
Добрите дела на Мария продължават. След като получи много подаръци, решава и тя да направи. Иска да подари лаптоп, защото вече има от кмета Живко Тодоров.
С таблет деветокласничката е подготвила изненада на рожденник, разбираме още от нея.
Мария споделя още, че се чувства добре, няма проблеми и животът й не е кой знае колко по-различен отпреди. Тръгвайки за тренировка, иска да добави още нещо.
Деветокласничката ще получи поредна награда. Призът ще бъде връчен от сдружение „Артилерия -ген. Владимир Вазов“ .
Наградата ще бъде дадена на 7 март в Спортното училище.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>