Сърца превзеха Общината, прегръщаха служители

Прегръдки в Общинската администрация в Стара Загора. Нетрадиционното събитие бе по инициатива на Превантивно-информационния център по зависимости към Общината. Как протече любовната мисия на ученици от различни старозагорски училища и кого прегръщаха – отговорите в следващите минути.

22 февруари. 13 и 30. Код: Прегръдка. Сърца и усмивки. Мястото на събитието е сградата на Общинската администрация, където група ученици от различни старозагорски училища са въоръжение със сърца, любовни табла и други подобни аксесоари …и с много настроение. Тяхната мисия е да подаряват прегръдки, нищо че днес не е Свети Валентин.
Симпатичните сърца влязоха във фоайето на Общината, където получиха инструкции за следващите действия от ръководителя на Превантивно-информационния център Радост Овагимян. В същото време в сградата влезе актьора Христофор Недков, който пръв получи от огромната прегръдка.
После всички се насочиха към кметския кабинет.
Със сигурност толкова прегръдки наведнъж не е получавал и секретарят на Общината Делян Иванов. Участниците в нетрадиционната проява се насочиха и към кабинета на председателя на Общинския съвет Емил Христов, който също отвърна с усмивка.
С прегръдки продължи денят и в другите кабинети на Общинската администрация.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>