БЧК – Стара Загора отчете дейността си

 

Областната организация на Българския червен кръст проведе Общо събрание днес. Гост на събитието бе председателят на БЧК Христо Григоров. За изминалата година близо 5900 са членовете на организацията в региона. Тя е организирала 57 прояви в областта, подпомогнати са близо 950 деца, хора в нужда и институции. Следват още подробности.

Българският червен кръст помага във връзка със ситуацията на границата, коментира председателят на БЧК Христо Григоров. Той присъства на Общото събрание на Областната организация на БЧК в Стара Загора, което се проведе днес.
Според Григоров бежанската криза в страната ни не е отминала.
Отчет за дейнста на БЧК-Стара Загора бе една от точките в дневния ред на Общото съброние. За изминалата година близо 5900 са членовете на организацията в региона. Тя е организирала 57 прояви в Старозагорска област, подпомогнати са 944 уязвими деца, възрастни, бежанци и институции. Осигурени са 1837 топли обяда за 52 деца от Стара Загора, показват още част от данните в отчета.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>