БСП и ГЕРБ на избори в Козаревец

Двама кандидати ще се борят за кметското място в старозагорското село Козаревец. Това са кандидатите от БСП и от ГЕРБ, които се явиха на предходните избори. Тогава те събраха равен брой гласове и така не бе избран кмет на селото. 112 са гласоподавателите в селото. Официално кампанията ще стартира на 13 февруари.

Двама ще се борят за кметското място в старозагорското село Козаревец. Това са същите кандидати,които се явиха на предходните избори. Тъй като те събраха равен брой гласове, се наложи проевждането на нов вот. С Указ на президента той е насрочен за 13 март.
Предстои да стане ясен и състават на единствената в селото секционна избирателна комисия. На проведените миналата седмица консултации в Община Стара Загора не се стигна до съгласие между партиите. Причината: и от БСП, и от ДПС поискаха секретарското място на СИК.
От 13 февруари започва и официалната предизборна кампания в Козаревец. Месец по-късно избори ще има и в гълъбовското село Медникарово, там кандидатите също получиха по равен брой гласове.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>