Мария, която спаси човек…

Мария, която спаси шофьор на тролейбус, живее скромно в дом „Мария Терезия“. Посреща ни не само на живо, но и от страниците на вестниците. В тях се разказва за нейната добра и смела постъпка. Решението да помогне е взела веднага.

Деветокласничаката от Спортното училище в града иска един ден освен да прави още добрини, но и да бъде помощник-треньор по плуване или да работи като спасителка на плажа.
Смелото момиче се надява да вижда повече усмихнати хора, такива като нея.
В стаята на Мария атмофсерата е учебна. Ученичката се подготвя по география и физика, а любимите й предмети са биология и химия.
Мария и останалите деца са наша гордост, споделя директорът на дома.
Ученичката обича да слуша музика, сред любимите й изпълнители са Бионсе и Валя Балканска. Обича още снежните топки, снежните човеци и зимата.
След като постъпката на Мария доби популярност, много хора искат да й помогнат. Най-много обаче момичето се радва за това, че се е случило коледно чудо в семейството му. Майка й си е намерила работа.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>