Радевски: Делото е срещу неизвестен извършител, но той е ясен

Продължава работата по досъдебното производство за смъртта на велосипедиста, който беше блъснат от автомобил, шофиран от кмета на Павел баня. Разследването се води срещу неизвестен извършител, потвърди пред Телевизия Загора Станимир Радевски. Той не се ангажира с прогноза кога делото ще влезе в съда.

Продължава работата по досъдебното производство за смъртта на велосипедиста, който беше блъснат от автомобил, шофиран от кмета на Павел баня Станимир Радевски. Инцидентът стана на 16 ноември около 19 часа по пътя между село Виден и Павел баня.
По данни на разследващите лекият автомобил, застигайки пешеходеца 64-годишния Георги Георгиев, го ударил. Веднага е уведомена полицията в Казанлък. На място е пристигнал полицейски екип и екип на Спешна помощ. Пострадалият пешеходец е починал в линейката на път за болницата. Водачът на автомобила е тестван за алкохол с дрегер, който е отчел нула промила.
След инцидента бе съобщено, че е образувано досъдебно производство за нарушаване на правилата за движение при управление на моторно превозно средство и по непредпазливост причинена смърт. То се наблюдава от Окръжна прокуратура-Стара Загора.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>