Отново строшиха стъкло на автобус

Отново строшиха стъкло на автобус в Стара Загора. Вчера след 21,00 ч., неизвестен засега извършител, е хвърлил камък с големина на юмрук по преминаващия по ул.”Кап. Петко войвода” градски автобус на линия № 51, съобщи ресорният зам.-кмет Йордан Николов. Камъкът е направил голяма дупка в прозореца на превозното средство. За щастие никой не е седял на седалката до мястото, откъдето е проникнал. С новите 55 модерни, икономични и екологични возила беше изцяло обновен автобусния парк на града. Те бяха доставени по финансирания изцяло с европейски средства проект за „Модернизация и развитие на устойчив градски транспорт“.

Записите от камерите, извършващи видеонаблюдение в автобуса, както и на външни камери от мястото на възникване на инцидента, са иззети от разследващите случая. По случая е образувано досъдебно производство.
В края на миналата година беше обстрелван автобус, преминаващ по ул.”Кап. Петко войвода”, в близост до бл.76. Резултатът бе счупено стъкло на прозорец на автобус „Соларис”. Към момента извършителите все още не са открити.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>