Благотворителен коледен базар в Регионална библиотека

От 15-ти до 18-ти декември Психиатрична болница Раднево и Регионална библиотека „Захари Княжески“ организират изложба живопис и Коледен базар, включващ сувенири на коледна тематика, както и картини, маслена и акрилна техника, изработени от пациенти в „Художествено ателие“. Инициативата се организира за втора поредна година като средствата събрани от нея ще отидат за закупуването на материали за ателието.

Сувенирите са ръчно изработени с пъстри и блестящи мотиви и са изключително подходящи за коледната украса на всеки дом. Организаторите призовават старозагорците, които са решили да си закупят нова коледна декорация или подарък за близките си и да го направят именно от благотворителния базар, така те ще получат прекрасен сувенир, като едновременно ще са и в помощ на хората от болницата.

Предметите не са на висока цена, така че всеки може да си ги позволи. Помощниците в инициативата се надяват да съберат поне 400 лева, които да помогнат поне от части на ателието към болницата в Раднево.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>