Още един заместник-кмет ще има в Мъглиж

От днес започват дейностите по укрепването на пътя за мъглижкото село Селце. Работа по инфраструктурата в града и в селата ще бъде един от приоритетите и по време на втория мандат на кмета Господин Господинов, стана ясно на пресконференция днес. В Община Мъглиж ще има още един заместник-кмет, той ще отговаря за образование, култура и вероизповедание.Кои са по-важните проекти в Мъглиж – вижте обобщението:
От днес започват дейностите по укрепването на пътя за мъглижкото село Селце. Това съобщи на пресконференция кметът на Община Мъглиж Господин Господинов.
Инфраструктурата в града и в селата ще е един от приоритетите във втория мандат на Господинов. За подобряване на пътната и уличната инфраструктура от Общината са подготвили проект по Програмата за развитие на селските райони
Саниране на сградата на общинската администрация в Мъглиж, подобряване на центъра, изграждане на тържище, видеонаблюдение на възлови места в Мъглиж и селата са сред другите идеи.
Предвижда се изграждане на Филиал за спешна медицинска помощ, както и Център за обществена подкрепа за деца със специални образователни потребности.
Има проект и за цялостен ремонт на рушащата се баня в Ягода за близо 3 млн лева.
От Нова година в администрацията ще работи трети заместник-кмет. Дамата ще отговаря за образование, култура и вероизповедание.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>